ВМРО: „Зелените сертификати“ нарушават основни човешки права - Телевизия Шумен

„Зелените сертификати“ нарушиха основните права на хората. Това заяви в Шумен лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обвини служебното правителство в некадърност, довела до разделение в обществото на хора срещу хора.
„И го казвам не защото съм антиваксър, напротив, аз съм се ваксинирал, даже съм си сложил трета игла. Смятам, че хората трябва да се ваксинират, но българските политици нямат куража да излязат и да кажат на хората какво е положението и трябва ли, не трябва ли да се ваксинират. А не да затваряш отново държавата и да нанасяш поредната доза поражение върху икономиката на страната“, каза Красимир Каракачанов – председател на ВМРО.
Кандидатската листа на ВМРО в Шумен представи водачът й Деан Станчев.
„В нея няма спуснати отнякъде или сложени отнякъде хора, всички са хора, които работят, творят, живеят в Шумен и са свързани дълбоко с проблемите на Шумен“, каза Деан Станчев – водач на листата на ВМРО в Шумен.
Деан Станчев очерта основните приоритети на ВМРО – доходи, семейство, сигурност. „Ние сме единствените, които отстояват българските национални интереси и добруването на българския народ“, посочи той. Лидерът на партията набеляза и спешни мерки за овладяване на ценовия шок при горивата, електроенергията и храните. На първо място – отлагане на „Зелената сделка“.
„Защото това означава две неща – скъп ток, т.е. катастрофа в енергоснабдяването, всички ТЕЦ-ове трябва да затворят. И катастрофа за десетки хиляди семейства“, каза Красимир Каракачанов.
Довършване на проекта за нова ядрена мощност, национализация на енергодружествата, временен мораториум на износа на ток и закон за спекулата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *