Асфалтират улици и пътни отсечки - Телевизия Шумен
Асфалтират улици и пътни отсечки

Асфалтират улици в Шумен. Паралелно се изпълняват и обекти от пътната инфраструктура, съобщиха от пресцентъра на Общината. В ход е асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в Шумен. Близо 1 114 000 лева е инвестицията в новото съоръжение с четири лъча и съпътстващата инфраструктура. Кръстовището осигурява вход към периферната част на парка от северната страна на Подзона В. Паралелно с новото строителство се извършва ремонт и на съществуващото кръгово кръстовище на път I-7. Изпълнител на дейностите e „Автомагистрали Черно море“ АД.
Паралелно продължава асфалтирането на улици в Шумен и изграждането на нови тротоари. През следващата седмица предстои полагането на износващия пласт асфалт по ул. „Фридрих Енгелс“ и на Хорището в кв. „Дивдядово“, след което ще започнат предвидените ремонтни дейности и по улиците „Тодор Петров“ и „Петър Енчев“ в квартала.
Строителните работи по ул. „Добруджа“ обхващат цялостно обновяване на улицата в отсечката от бул. „Мадара“ до ул. „Съединение“. В момента се поставят нови бордюри, отстраняват се старите плочи, като на тяхно място ще бъдат изградени нови тротоари от асфалт от двете страни по протежението на целия участък.
Ремонтът на ул. „Вит“ вече е завършен. Изцяло обновени са бордюрите, тротоарите и асфалтовата настилка.

Община Шумен асфалтира улици и паркинги

Теглим 20 млн. лв. кредит за улици

Повече новини вижте в YouTube канала на Телевизия Шумен.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.