Баскетболен клуб “Шумен” посреща тима на Ямбол на 3 март - Телевизия Шумен
Баскетболен клуб “Шумен” посреща тима на Ямбол на 3 март

Приключват първите два кръга на редовния сезон от Националната баскетболна лига. В последния мач Баскетболен клуб “Шумен” ще се изправи срещу отбора на Ямбол. Към момента шуменския тим има само две победи.
“Определено мисля, че от периода след Нова година започнахме да показваме по -добра игра. Това се дължи на малко и на промяната в състава, която направихме в движение с идването през декември на гарда Маркъс Майерс и с включването на Деян Биелич”, даде оценка на резултатите на тима Янко Янков – изпълнителен директор и треньор на БК „Шумен“.
Капитанът на отбора Виктор Серафимов каза, че не се задоволяват с постигнатото дотук. “Смятам, че можем да бъдем много по-конкурентни на силните отбори и искам да кажа, че ние продължаваме да се трудим и гледаме в тази насока – да може сега, третото завъртване, да сме един доста сериозен отбор и силните отбори да се съобразяват с нас”, заяви Серафимов.
Едно от новите попълнения на отбора – Маркъс Майерс допълни, че харесва Шумен и отборът му е като семейство.
“Аз мисля, че ние работим много, за да имаме по-добър шанс да завършим доста добре. Мисля, че шуменският отбор дава всичко от себе си и продължава да се бори всеки ден”, каза Маркъс Майерс.
Мачът на БК “Шумен” срещу отборът на Ямбол ще се играе на 3-ти март от 17 часа в зала “Арена Шумен”. Желаещите да присъстват могат да влязат и без зелен сертификат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *