Благодарствени писма за шуменската полиция - Телевизия Шумен
Задържаха мъж, докато краде цигари

Шуменската полиция получи благодарствени писма от директорите на СУ „Панайот Волов“ – Каспичан и  ОУ „ Никола Й. Вапцаров“ – село Лятно. Те са във връзка с проведени мероприятия и инициативи по пътна безопасност. Директорът на СУ “Панайот Волов“ Явор Якимов благодари за поучителната беседа на инсп. Мирослав Миронов, изнесена пред ученици за безопасно поведение през лятната ваканция и за посещението в питомника на шуменската полиция, където ст. полицай Ивайло Панайотов им разказал за работата на служебните кучета и техните водачи.

Благодарности са отправени към полицай Ферхан Ибрямов от РУ- Каолиново за работата му с  учениците в  ОУ „Никола Й. Вапцаров“ през изминалата  учебна година. Полицейският служител е изнесъл лекции и беседи, работил е с деца с проблемно поведение. Подпомагал е учителите по механизма за обхващане и включване в образователната система на деца и ученици. „Вашият служител е пример за всеотдайност в работата си. Искрено се надяваме, че и в бъдеще можем да разчитаме на Вашето съдействие и на ефективното сътрудничество“ , пише в писмото Елена Маринова- директор на училището в село Лятно.

ОДМВР- Шумен заявява готовност за участие при организиране на инициативи по безопасност на движението. В хода на традиционната акция „Ваканция! Да пазим децата на пътя“ полицейски служители ще се включат в мероприятия, свързани с безопасността на най-малките участници в движението. При желание директорите на детските заведения трябва да изпратят искания за включване на полицейски служители в открити уроци на e-mail shumen@mvr.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.