България посреща Гибралтар в мач в Разград - Телевизия Шумен
България посреща Гибралтар в мач в Разград

Националният отбор на България за пореден път излиза в двубой в Разград. Отборът, воден от новия селекционер Младен Кръстаич, ще излезе срещу футболното джудже Гибралтар, първият мач между двата отбора през лятото на тази година завърши с изненадващия резултат за България 1:1. Сега подмладеният отбор воден от Кръстаич е амбициран да се представи добре и да запише успех в Разград.
„Не съм човек, който обича да говори за предишните мачове. Така че гледаме този мач. Със сигурност цяла Европа беше изненадана от това равенство, с цялото ми уважение към Гибралтар. Никога не деля моите отбори на фаворити и отбори, които не са фоворити. Винаги уважавам всеки един противник. Що се отнася за мача с Гибралтар, смятам, че ние сме фаворити и ние ще победим. Футболистите и сами знаят какво могат, имат достатъчно сили и достатъчно качества. Трябва ни поддръжката на публиката, за да стигнем до победата“, каза Младен Кръстаич – национален селекционер на България.
Отборът на Гибралтар, който също е доста млад е амбициран да повтори доброто си представяне, а защо не да постигне и втора изненада срещу България, този път като гост.
„Представянето ни в първия мач наистина беше много добро, но всички мачове са различни, онзи е в миналото. Не трябва да говорим за това какво може да постигнем, а как. Знаем, че има много промени в България, както в състава, така има и нов селекционер. Фактът, че има нови футболисти обаче не значи, че нивото на българският национален отбор се е понижило“, каза Хулио Рибас – национален селекционер на Гибралтар.
Двубоят срещу Гибралтар е от изключителна важност за Българския национален отбор, защото при неуспех България рискува да изпадне в пета урна от групата на нациите. Мачът е тази вечер от 21:45 часа на стадиона в Разград.

Предстоящи футболни срещи

Новаците в групите – с победи в регионалното футболно първенство

Футболен празник във Велики Преслав

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.