Виктория Пощарова с нови престижни награди - Телевизия Шумен

Победа след победа жъне 9-годишното шуменче Виктория Пощарова. Дни преди да удари първия училищен звънец, Вики се завърна в Шумен, след като извоюва безапелационна победа в Националния конкурс „Дунавски звезди“. Елитно жури, съставено от известни композитори и музикални звезди, при явно гласуване присъди най-висок резултат на шуменското славейче и награда – професионален микрофон.

Седмица по-рано, Вики спечели сърцата на публика и жури в Международния конкурс „Речни ноти“ като пребори деца от няколко държави и спечели най-високия приз за своята възрастова група. Не само това, Вики впечатли силно делегацията от Казахстан и получи официална покана за участие в най-големия музикален форум в страната им – „БОЗТОРГАЙ“ в гр. Алмати през 2023 г.

Само от началото на годината, Виктория Пощарова е донесла на България и града ни над 30 престижни награди, както и покани за участия в няколко държави. Избрана е за  член на Клуба на успелите деца на Димитър Бербатов и е включена в алманаха на Фондацията. През май тази година, Вики бе селектирана и за специален мастър клас с маестро Иван Лечев, който й даде безценни индивидуални съвети и й предвеща бляскава музикална кариера.

Деца свирят с музикантите от Симфониета Шумен

Фестивал за музика и изкуство в Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.