Върнаха портмоне със 180 лева - Телевизия Шумен

Портмоне със сумата от 180 лева, намерено от 62-годишна жена, днес беше предадено на неговата собственичка. В обедните часове на 17 ноември Нора Георгиева се качила в таксиметров автомобил. Докато пътувала забелязала, че на пода има нещо бяло. Навела се да го вземе, и установила, че е дамско портмоне. Имало пари, но нямало документи. Предала го на шофьора на автомобила веднага. Той го оставил в централата на фирмата. С помощта на Тони Бошнаков, управител на фирмата за таксиметрови услуги, бил намерен адресът, от който преди това се качила възрастна жена, и слязла от таксито преди да се качи Нора Георгиева. Днес дамското портмоне беше предадено на собственичката му – 79-годишната Надие Чабук.
„Не вярвах, че ще се намери“, каза пред Нора Георгиева и Тони Бошнаков възрастната жена. „Ходих на очен лекар същия ден и като съм слизала от таксито вероятно съм го изтървала. Радвам се, че е попаднало в честни ръце“, допълни Чабук.
„Аз също съм пенсионер и прекрасно разбирам какво са за вас тези пари. За първи път намирам портмоне с парична сума. Трябва да благодарим и на шофьора, който ги е предал във фирмата, за да стигнат днес до собственичката си“, обясни Нора Георгиева.

Върнаха намерени портфейли

Младо момиче върна загубено портмоне

Жена задигна чужд портфейл

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *