Граждани задържаха мъртво пиян шофьор - Телевизия Шумен

Часът е 8 сутринта, мястото – пресечката между блокове на ул. „Владайско въстание“. Полицай Милен Минев тръгвал към работното си място, когато видял двама мъже до таксиметров автомобил да ръкомахат и да го викат.
„Разказаха, че пред тях са видели автомобил, водачът бил изключително неадекватен и поради тая причина са го спрели, отворили са шофьорската врата и са му взели ключа, за да не може той да продължи по пътя си. Той беше изключително неадекватен и дори първоначално не ме позна какъв съм, какво искам от него и т.н“, разказа мл. инсп. Милен Минев – ОДМВР-Шумен.
С него пътувал и друг мъж, също мъртво пиян. На задната седалка се търкаляли бутилки с алкохол. На място пристигнал екип на „Пътна полиция“. Пробата на 50-годишния таксиметров шофьор отчела близо 3 промила. Таксиметровият автомобил продължава да стои паркиран в района, където мъжът е задържа, и е със свалени номера.
„Това не само е опасно, но и престъпно. С три промила как ще се качиш на колата“, каза Борислав Робев – съсед.
„Трябва и то много сериозни наказания да има, за да не повтарят“, каза Марин Маринов – съсед.
От полицията благодарят на мъжете, които направили всичко възможно пияният шофьор да бъде спрян и така предотвратили евентуален тежък инцидент на пътя.

Пореден пиян шофьор

Отново заловиха пиян на пътя

Хванаха двама пияни и двама дрогирани зад волана

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *