Детско парти за Деня на Разград - Телевизия Шумен

Детското парти под надслов „Честит рожден ден” се организира от Община Разград за 29-ти път. По традиция децата, родени на 28 януари, до навършване на пълнолетие са кръщелници на кмета на Община Разград, празнуват заедно и получават подаръци от градоначалника.
Музикалните поздрави за рождениците бяха от възпитаници на ЦРД – група „Веселите глухарчета” и Туана Акбаш от класа по поп пеене, с ръководител Свилена Дечева, изпълниха любими детски песни, момичетата от Градски мажоретен състав, с ръководител Емилия Борисова, включиха в своите танци и част от малките рожденички, танцова честитка имаше и от момичетата и момчетата от танцова формация „Феникс”, с ръководители Ирина Стоянова и Иван Стоянов.
От името на ръководството на Община Разград и на кмета Денчо Бояджиев поздрав към децата отправи заместник-кметът Добрин Добрев.
“Тук са най-привилегированите деца, които днес имат двоен празник. Днес е Денят на Разград, на нашия град, обаче има едни по-специален ден за вас и това е вашият рожден ден. Да ви пожелая да сте много здрави, да сте много щастливи, да радвате мама и татко, по-малко да ги ядосвате. Честит рожден ден!”, обърна се към рождениците заместник-кметът Добрин Добрев.
За малките рожденици имаше празнична торта и почерпка, а преди това получиха подаръците си от заместник-кмета Добрин Добрев. С 29-имата кръщелници празнуват и тризнаците от две разградски семейства, така общо децата на партито бяха 36.

Връчиха отличието „Почетни граждани на Разград”

Изложба за Деня на Разград

Крос „Освобождение“ в Разград

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *