Жестоко убийство в Шуменско - Телевизия Шумен

Жестоко убийство в село Черноглавци. Възрастна жена е била фатално пребита. Престъплението е станало в началото на миналата седмица.
70-годишна жена е била намерена мъртва в дома си в село Ченоглавци. По тялото на жертвата са открити множество счупвания, включително и на врата. Рязано е и ухото на жената. Убийството е станало на 8-ми ноември, а сигналът за престъплението е получено на 12-ти ноември, след като близки открили .
„Като главен заподозрян се оформя мъжът, с когото тя е живеела на семейни начала. Лицето беше установено, че се намира на територията в град София. Веднага е направен контакт със Столична дирекция и същият беше установен и конвоиран до РУ-Шумен. Вчера продължи работата с него и мисля, че са намерени достатъчно доказателства за неговата съпричастност“, разясни ст. комисар Георги Гендов – директор на ОД на МВР -Шумен.
56-годишният Абил Адил направил самопризнания. Мъжът и жената живеели от 3 години заедно в къща без вода и ток. В деня на убийството мъжът, по негови думи, употребил значително количество алкохол. В състояние на силен емоционален афект нанесъл зверски побой с ръце на жертвата.
„Взета му е мярка за неотклонение за 72 часа. Извършени са всички необходими следствени действия. Разпитани са свидетели, назначени са съответните експертизи“, каза Орлин Куздов – окръжен прокурор.
Той е осъждан за опит за убийство през 2000 година, за което е изтърпял ефективно наказание.

23 години затвор за изнасилване, опит за убийство и палеж

8 години затвор за убийство в шуменското село Лятно

11 години за убийството на овчар в Шуменско

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *