Засякоха двама да карат пияни - Телевизия Шумен

Двама водачи са установени да шофират след употреба на алкохол. Това съобщиха от полицията в Шумен. На 14 май около 4:40 часа за проверка на ул. “Съединение“ в Шумен е спрян водач на лек автомобил със софийска регистрация. Зад волана бил 23-годишен мъж от котелското село Соколарци. Лъхал на алкохол. Тестван бил с дрегер. Отчетени са 2,12 промила в издишания от водача въздух. Не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление образувано бързо производство.

По същото време за проверка на бул. “Мадара“ в до входа на Градската градина в Шумен екип на пътна полиция спрял за проверка водач на лека кола с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 55-годишен местен жител. Тестван бил за шофиране след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,88 промила в издишания въздух, не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление е образувано бързо производство.

На мотоциклет без табела се натъкнали полицаите на 13 май около 12:30 часа в село Иваново. 22-годишният местен жител не представил документи на превозното средство. Установено било, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. Образувано е бързо производство за извършено престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.