Зов за помощ - Телевизия Шумен
Зов за помощ Живко Иванов

Живко Иванов е на 34 години. Страда от генетично заболяване, което атакува мускулите му. Нуждае се от лечение и за него са му необходими 22 000 евро. Сума, твърде висока за възможностите на семейството му.
През последните месеци Живко е притеснен. Усеща, че мускулите му все повече отслабват. Все по-трудно му е да се занимава с любимата си музика и скоро не е композирал рап песни.
„Сравнително добре се чувствам. Обстоятелствата не са много лесни ама се опитвам да имам надежда“, каза Живко Иванов.
И надежда има. Тя е в клиника “Лив хоспитал” в Турция с експериментално вливане на стволови клетки.
„Ще подобри значително, ще запази функцията на много от мускулите, което е важно, защото така се забавя прогресът на неговото заболяване, то така се и нарича – прогресивна мускулна дистрофия. Тя във времето си прогресира до пълно обездвижване. Ние се надяваме това време да се отложи“, разказа Жанета Иванова, майка на Живко.
За процедурата в турската болница обаче са необходими 22 000 евро, Семейството вече е събрало половината. Но има нужда от още подкрепа, за да се помогне на Живко да остане самостоятелен.
„Да мога да излизам навън по-често и дори и да пътувам, ако трябва в друг град, ще ми помогне, ако ми е по-добро състоянието. Преди няколко месеца ходих на зъболекар и само това беше“, каза още Живко Иванов.

Който иска да помогне, може да го направи чрез банковата сметка на Живко.
БАНКА ДСК
IBAN: BG14STSA93000022989517 BIC:STSABGSF
ЖИВКО ИВЕЛИНОВ ИВАНОВ

Зов за помощ

Помощ за Ники

Малката Димона има нужда от помощ

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *