Кастинг за фентъзи филм - Телевизия Шумен

Десетки се включиха в кастинга за филм с работно заглавие “Заплаха в бъдещето”. Продукцията е в жанра фентъзи, а в екипа са млади хора от Шумен.
„Идеята тръгна оттам, че аз харесвам самия жанр и реших да направя нещо по мой сценарий, защото това, което гледам по телевизията е измислено от сценаристите, а аз бих искал в някои ситуации нещата да се развиват по малко по-различен начин и това е моят шанс да направя нещо именно точно такова”, разказа Георги Димитров, сценарист и режисьор.
Участниците бяха на различна възраст и от няколко града.
„Занимавам се с актьорско майсторство от една година. Имам участия в български сериали, в един холивудски филм, реклами и като видях обявата, понеже съм от град наблизо, реших да опитам”, каза Митко Ангелов.
„Привлече ме сюжетът на самия филм и реших да се явя на пробни снимки. Нямам опит в тази сфера. Била съм дубльорка един единствен път на актриса в един американски сериал”, разказа Стефани Димитрова.
„Аз се интересувам и следя в социалните мрежи какво пускат. Видях, че в Шумен се обявява кастинг за филм и реших да се пробвам“, сподели Мартина Николаева.
Снимките на продукцията ще се състоят в Шумен от 1 юли до 15 септември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *