Катастрофа блокира кръстовище - Телевизия Шумен
Катастрофа блокира кръстовище

Катастрофа блокира за кратко кръстовището до основно училище „Петър Берон“. Кола и камион се блъснаха заради повреден мигач. Инцидентът стана малко преди 9 часа тази сутрин. Товарният автомобил внезапно пресякъл пътя на другия водач, разказа съпругът на дамата, шофирала леката кола.
„Завой наляво, посока оттам, при зелен светофар, тя завива наляво. Камионът, който идва оттам, току-що момчето спомена, че е имал проблем с мигачите. Бил подал ляв мигач, който явно не се е виждал и сече пътя и виждате какво става. От ляв завой виждате как е на 180 градуса завъртяна колата“, разказа мъжът.
За проблем с мигачите потвърди и шофьорът на камиона.
„Камиончето, нали малко мигачите не работят. Явно докато съм завивал там и е останал включен и продължавам напред. Госпожата обаче завива и малко така се получи. На мен нищо ми няма и на нея нищо й няма. Аз съм се извинил колкото от човешка гледна точка“, каза шофьорът на камиона.
На мястото на катастрофата екип на „Пътна полиция“ тестваше водачите за алкохол и наркотици. Причините за инцидента тепърва ще се изясняват.

Жена пострада при катастрофа край Шумен

Пияна катастрофира в Ивански

Двама пострадаха във верижна катастрофа

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *