„Лудогорец“ празнува - Телевизия Шумен
„Лудогорец“ празнува

„Лудогорец“ отпразнува с феновете си златния дубъл от последния шампионат. На стадиона в Разград бяха показани спечелената Купа на България и 12-та, поредна шампионска титла. Седмица преди на началото на новия шампионат, разградчани получиха отличията си от вицепрезидента на Футболния съюз Емил Костадинов.
„Знак за класа, знак за постоянство, простете – знак за това, че този клуб вече има шампионско ДНК. За мен най-важното от всичко е, че клубът показа и че в трудни моменти може да се мобилизира и да вкара нещата в правилния път, защото в един определен момент вече стана доста трудно за нас и много хора очакваха, каква ще бъде реакцията на клуба. Аз съм изключително щастлив, че ние сме такъв екип, че можем да излизаме и от трудни ситуации, благодаря на всички служители в клуба, защото всеки един даде своя дан за успеха на клуба.
Сега голямата цел на „орлите“ е класиране за груповата фаза на Шампионска лига.
„Напълно нормално е да го отпразнуваме с нашите фенове, знак на уважение към тях, защото през цялата година ни подкрепяха. Знак, дано да е към Шампионска лига, дано да е един добър знак вдигането на дванайсетата титла, да е и тази година влизане в шампионска лига. Изключително сме щастливи“, каза Кирил Десподов – капитан на „Лудогорец“.
„Лудогорец“ е абсолютен рекордьор в българския футбол, спечелвайки дванайсет поредни шампионски титли.

Седмицата на екран, Представяне на новия старши треньор на Лудогорец Ивайло Петев

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *