Младежки фестивал “Щастливо лято” в Шумен - Телевизия Шумен

Общинският Младежки дом в Шумен организира на 1 и 2 юли (събота и неделя) младежки фестивал на уличните изкуства под наслов „Щастливо лято!“. Събитието ще се проведе в парка до Община Шумен. В двата фестивални дни участие ще вземат формации и състави от града и страната, които ще представят богата и разнообразна програма. С концерта „Танцувай с нас!“ формациите и съставите към Общинския младежки дом в Шумен ще закрият творческата си година. Специален гост на събитието е групата „Керана и космонавтите“.
„Щастливо лято!“ е един от форумите, чрез който Общинският младежки дом разширява и утвърждава дейността си в посока развитие и изява на талантливите млади хора, с интерес към различните видове изкуства. Фестивалът се явява и в отговор на тенденциите изкуството да се представя в открити обществени пространства, по-близо до хората, често провокирайки аудиторията за нейното пряко участие.
Основната цел на фестивала е да представя богатството и разнообразието на различните видове изкуства, участието на младите хора в тях, да бъде подиум за изява на техния талант и място за творчески обмен и партньорства. Той е многожанров и няма състезателен характер.
Младежкият фестивал на уличните изкуства „Щастливо лято!“ се осъществява с подкрепата на Община Шумен.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *