Мобилни екипи на срещи в селата - Телевизия Шумен
Близо 450 нарушения на скоростта в празничните дни

График за срещи на мобилни екипи с жители на малки и отдалечени населени места и с представители на местната власт. Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат традиционните срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта.

На 6 април екипите ще посетят селата Сливак и Близнаци. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в Сливак е 10:00 часа, а за Близнаци в 11:00 часа. На 13 април ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Миланово и Мокреш. Първата среща започва в 10:00 часа, а в Мокреш в 11:00 часа. С жителите на Преселка и Беджене е предвидена среща на 20 април. За 10:00 часа в кметството на Преселка е насрочена срещата с местните жители, а в 11:00 ще започне срещата в село Беджене. На 27 април екипите ще посетят селата Средковец и Гусла. Началният час на срещата в село Средковец, в сградата на кметството е в 10:00, а в Гусла – в 11:00 часа.

В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от криминална полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да проверят има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

Арест след гонка с полицията

Кметът на Шумен се срещна с граждани

Мобилни полицейски екипи в селата

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *