Обвиненият за убийството в Шуменско остава в ареста - Телевизия Шумен

В ареста остава 56-годишният А.А., който е обвинен за убийство с особена жестокост и по мъчителен за жертвата начин. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Убита е 70-годишна жена от село Черноглавци, област Шумен, с която обвиняемият съжителствал от три години. На 8 ноември 2022 година помежду им възникнал скандал за пари. 56-годишният мъж, който преди това употребил значително количество алкохол, започнал да бие жената – нанасял удари с юмруци и ритници по цялото тяло. Искал тя да му каже къде е скрила пенсията си и дори опитал да реже ухото й с нож. Жената издъхнала, след като й били причинени множество травми. На следващия ден обвиняемият заминал за София.
За убийството станало ясно на 12 ноември 2022 година, когато възрастната жена била потърсена от свои близки. Незабавно започнало разследване на тежкия криминален случай. Събрани са веществени доказателства за съпричастността на А.А. към престъплението. Предприети са действия по установяването и задържането му. Определението на съда може да бъде обжалвано пред Апелативния съд във Варна.

Жестоко убийство в Шуменско

23 години затвор за изнасилване, опит за убийство и палеж

8 години затвор за убийство в шуменското село Лятно

20 години затвор за двойно убийство

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *