Общината в Никола Козлево - изцяло обновена - Телевизия Шумен
Общината в Никола Козлево - изцяло обновена

С нов облик и подобрена енергийна ефективност е сградата на общинската администрация в Никола Козлево след завършилия цялостен ремонт. Обновените помещения осигуряват комфортна работна среда на близо 50 служители. Сред тях е Деница Узунова, с десет години стаж в отдел “Гражданска регистрация и административно обслужване”.
“Работи се изключително приятно. Обслужваме с удоволствие гражданите, не се срамуваме от базата, в която посрещаме хората. Работим с удоволствие”, обобщи ползите от ремонта Деница Узунова, старши специалист в администрацията.
Близо 900 хиляди лева са инвестирани в санирането на сградата, като са създадени оптимално добри условия за бързо и ефективно обслужване на гражданите.
“Променено е. Преди една година дойдохме, по друго беше, сега е още по-хубаво. Обслужват ни, обясняват ни какво трябва да се прави, понеже не знаем. Доволни сме”, заяви Байсе Мустафа, жител на Никола Козлево.
Завършилият наскоро основен ремонт гарантира и бъдещи енергийни спестявания. Отоплителната инсталация е на пелети, изцяло подменена е вътрешната електрическа инсталация. На покрива са монтирани соларни панели, а модерно осветление допълва външната визия на сградата.

Общината в Никола Козлево – с нов облик до края на годината

Санират сградата на Община Никола Козлево

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.