Обявиха свободни работни места за военнослужещи - Телевизия Шумен

13 са вакантните войнишки длъжности, за които информират от Военното окръжие в Шумен. 2 от длъжностите са за военно формирование 22720 – Смядово. Там се търсят младши пожарникар и младши специалист по осигуряване с материални средства. И за двете длъжности се изисква кандидатите да притежават свидетелство за управление на МПС с кат. „С”.
Останалите длъжности за войници са във военно формирование 52480 – София. Търсят се 10 младши шофьори и 1 помощник-готвач.
Документи се приемат до 17 юни 2022 г. във военните окръжия по постоянен адрес на местоживеене на кандидатите. Конкурсът ще се проведе в периода 25 юли – 05 август 2022 г.
Обявен е и конкурс за приемане на военна служба на сержанти/ старшини оркестранти. За нуждите на Гвардейският представителен духов оркестър са обявени 2 вакантни длъжности за оркестранти – специалист „Алт саксофон” и специалист „Тенор саксофон”. Документи се подават до 10 август 2022 г.
Конкурсът ще се проведе на 7 септември в Националната гвардейска част в София.
Със заповед на министъра на отбраната са обявени 127 вакантни длъжности за приемане на служба в доброволния резерв на Въоръжените сили чрез провеждане на конкурс.
120 от обявените длъжности са във военни формирования от състава на Военноморските сили (Варна и Бургас) и 7 са във военни формирования от състава на Централно военно окръжие (Военно окръжие -Търговище, Военно окръжие –Ямбол, Военно окръжие –Стара Загора, Военно окръжие –София, Военно окръжие –Благоевград и Военно окръжие – Перник).
За обявените длъжности могат да кандидатстват български граждани без военна подготовка.
Конкурсът с кандидатите ще се проведе по документи и събеседване – за длъжностите във Военноморските сили в периода 26 – 29 септември 2022 г., а за длъжностите в Централно военно окръжие – на 19 и 20 септември 2022 г.
Срокът за кандидатстване е до 29 юли 2022 г.
Кандидатите с постоянен адрес на местоживеене област Шумен кандидатстват във Военно окръжие – Шумен.
Допълнителна информация за всички изисквания и условията за кандидатстване гражданите могат да получат във Военно окръжие – Шумен на адрес: пл. „Освобождение”№ 8 или телефон 0882 552 018, както и на национален тел. 0700 20 407.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.