Организират фестивал "Детска усмивка" - Телевизия Шумен

Тридневен фестивал „Детска усмивка“ организира шуменският театър от 16 до 18 септември. Откриването ще се проведе в петък (16 септември) от 18:00 часа на открита сцена пред театъра. В същия ден, от 19 часа зрителите ще могат да видят Импро Миш-маш, също пред театъра.
В съботния ден от 12:00 часа ще се проведе Детска творческа работилничка пред театъра. Също там от 16:00 часа ще има театрални игри и срещи с героите от представленията. В същия ден от 19:00 на откритата сцена ще се проведе „Искам да чувствам“ – концерт с актьори от трупата на театъра.
На 18 септември фестивалът продължава от 11 часа с постановката „Фонтанът на желанията“ в зала „Патиланчо“. От 12 часа е Детската творческа работилничка пред театъра. Театрални игри и срещи с героите от представленията ще бъдат от 16 часа. Зрителите ще видят концерт на група Кулден от 18:00 часа. На същия ден от 19:30 часа на откритата сцена ще има концерт и на Керана и Космонавтите. Закриването на фестивал „Детска усмивка“ ще бъде от 21 часа на 18 септември.
За всички събития, с изключение на детските представления – входът е свободен. А ако метеорологичните условия не са подходящи, събитията ще се проведат на закрито в театъра.

Много премиери и изненади от шуменския театър за началото на новия сезон

Театърът кани на пърформанс

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.