Отменя се празничният концерт за годишнината на Младежкия дом - Телевизия Шумен

Празничният концерт по случай 50 години от създаването на Общинския младежки дом, който трябваше да се състои на 29 октомври, петък, се отменя заради усложнената пандемична обстановка и въведените противоепидемични мерки. Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
Без промяна остава провеждането на Националната среща на младежките съвети и парламенти в България. От 29 до 31 октомври в Младежкия дом младите хора ще дискутират теми, свързани с историята на младежките домове и ролята им като съвременни младежки пространства, гражданското участие на младите хора в различни инициативи на местно ниво и бъдещето на Европа през погледа на българските младежи.
На 30 октомври, събота, от 10.00 часа, в концертната зала на Младежкия дом ще бъде представен документален филм, посветен на юбилейната годишнина. Веднага след това в танцувалната зала ще започне церемонията, на която ще бъдат отличени бивши директори и ръководители на творчески състави. Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки, разписани в заповедта на министъра на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров от 19 октомври тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *