Отново потрошени спирки - Телевизия Шумен
Отново потрошени спирки

Пореден случай на вандалско посегателство върху автобусни спирки в Шумен. По-малко от седмица след като бе потрошена спирка до гимназията по икономика, сега обект на вандалски прояви са още две спирки. Тази на булевард „Симеон Велики“ след кръстовището на зала „Младост“ е със счупено панорамно стъкло. Посегателството възмущава пътуващите с градския транспорт.
„Нашите деца като ги възпитавахме сега са възпитани, щото са над 40 години, следващото поколение тяхното, ей това виждаме разсипия и нищо, възмущаваме се и какво ще направиш, родителите са много далеч от децата си, само това искам да кажа“, заяви Мария Петкова.
Изпочупена е и спирка на ул. „Васил Априлов“, а към този момент вандалите остават неизвестни.
Друга от спирките на бул. „Симеон Велики“, също е била обект на атака, но все още липсващият елемент не е възстановен, а граждани недоволстват от вида на някои от съоръженията в града.
„Тези спирки, който ги е измислил, просто дадени пари на вятъра. Ако застанат четири човека тук, оня ден на дъжда трябваше да снимате, дали могат хората да се скрият тука и в сняг, и в дъжд това е просто някаква приумица на спирка, не и реална спирка“, категорична е Стела Иванова.
От общинска администрация продължават с работата по възстановяване на потрошените спирки и призовават гражданите за отговорно отношение към опазването на градската среда.

Шумен с обновени автобусни спирки

Пак вандалски набези

Пак ремонтират спирки, строшени от вандали

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *