Полицейски началници се срещат с граждани - Телевизия Шумен
Полицията: Бъдете внимателни на пътя!

Началниците на полицейските управления на територията на ОДМВР-Шумен ще проведат срещи с жителите на малките  и отдалечени населени места през месец декември. Началникът на РУ- Шумен гл. инсп. Илиян Николов ще се срещне с жителите на село Овчарово на 14 декември в 11:00 часа в сградата на кметството. На 7 декември в 11:00 часа началникът на РУ- Велики Преслав гл. инсп. Тодор Енчев ще се срещне с жителите на село Кочово. Срещата е с начален час 11:00 и ще бъде в сградата на кметството. За 14 декември е насрочена  срещата на началника на РУ- Каолиново гл. инсп. Нихат Фазлъев с жителите на село Лиси връх. Тя ще се проведе в сградата на кметството и ще започне в 10:00 часа. Жителите на село Стан могат да търсят решение на въпроси от компетентността на полицията на 20 декември  по време на предвидената за  09:30 часа среща с началника на полицейското управление в Нови пазар гл. инсп. Веселин Райнов.

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат традиционните срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта. В екипите са включени полицейски инспектори от Криминална полиция, Икономическа полиция и Охранителна полиция. Тяхната задача е да установят има ли и какви са нерешените проблеми в селата. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.
На 1 декември  екипите ще посетят селата Черенча и Средня. Срещите ще се проведат в кметствата. Срещата в Черенча е насрочена за 10:00 часа, а за Средня в 11:00 часа.
8 декември ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Кочово  и  Осмар. Първата среща започва в 10:00 часа, а в село Осмар в 11:00 часа.
На 22 декември  екипите ще посетят селата Пет могили и Векилски. Началният час на срещата в село Пет могили, в сградата на кметството е в 10:00, а във Векилски – в 11:00 часа.
Мобилните екипи ще проведат среща с местната власт и жителите на Овчарово и Благово. и на 29 декември. По график ще бъдат в село Овчарово  на 29 декември  в 10:00 часа в кметството, а час по-късно ще посетят  село Благово.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *