“Продължаваме промяната” открива офис и приемна за граждани в Шумен - Телевизия Шумен
“Продължаваме промяната” открива офис и приемна за граждани в Шумен

Народният представител от ПП “Продължаваме промяната” Антония Димитрова с приемна за граждани в Шумен. На 5 март (събота) политическата формация ще открие своя офис в областния град, на улица „Съединение” 71, етаж 2. На 6 март (неделя), от 9:00 ч. до 15:00 ч., депутатът от „Продължаваме промяната” Антония Димитрова организира премна в офиса. Гражданите, които искат да се запишат за лична среща, могат да се обадят на техническия сътрудник на телефон – 0898 69 67 51. По-късно в неделния ден, от 15:00 до 17:00ч., ще се проведе приемна с участието на Настимир Ананиев – председател на комисията по регионално развитие, благоустрйство и местно самоуправление в Народното събрание.
На срещата ще присъстват заместник-председателят на комисията Йордан Терзийски, Димитър Ташев, член на комисията, както и народният представител от Шумен Антония Димитрова.
Приемната за граждани ще бъде с фокус дейността на комисията – Закон за устройство на територията, Закон за гражданската регистрация, Закон за кадастъра и имотния регистър, Закон за пътищата и други важни теми за българските граждани.
С цел да се избегне струпване на хора, всеки желаещ да участва в приемната, може да си запише час на телефон: 02/ 980 52 58.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.