Промени в движението - Телевизия Шумен
Промяна в движението

Промени в движението на улиците в Шумен ще бъдат въведени заради подготовката на военната клетва на курсантите от първи курс на НВУ „Васил Левски“ и провеждането на тренировки за предстоящото събитие. То ще се състои на 8 октомври пред сградата на общинската администрация в Шумен.

На 6 и 7 октомври (четвъртък и петък) ще бъде спряно движението по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицкевич“ от 8.00 до 10.00 и от 17.00 до 19.00 часа.

В деня на клетвата, 8 октомври (събота), в същия участък на булеварда движението на автомобили ще бъде преустановено от 8.00 до 14.00 часа.

За нормалното осъществяване на церемонията паркингът пред сградата на общинската администрация трябва да бъде освободен от коли в посочените  по-горе дати и часове.

На 6 октомври, четвъртък, ще се състои градско тържество, посветено на 100 години от основаването на квартал „Тракия“ в Шумен. С цел осигуряване на безопасността на участниците в деня на честването ще бъде спряно преминаването на моторни превозни средства по ул. „Тракия“, в отсечката между ул. „Родопи“ и ул. „Странджа“ от 16.30 до 19.00 часа.

Временната организация на движението ще бъде обозначена с необходимата сигнализация.

 Променят движението в района на Медицинския филиал

Промени в движението по бул. „Симеон Велики“

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *