Рекламно шествие на продуктите на глобалната фирма ONE MORE - Телевизия Шумен

Екипът на шуменския офис „Лунно Сияние – ONE MORE” кани жители и гости на град Шумен на вълнуващо рекламно шествие. На 25 юни (събота) от 19 часа на площада пред Драматично-кукления театър, дистрибуторите на глобалната турска фирма ONE MORE ще представят пълната гама здравни пластири, произведени чрез най-новата технология ТТS. Уникалната трансдермална вълнова технология позволява полезните активни съставки да достигнат до всяка точка от тялото, посредством микрокапсули.  Продуктите на ONE MORE са ефективни, с висока усвояемост и бърз ефект, без странични ефекти като натоварване на стомашно-чревния тракт и черния дроб.
ONE MORE e глобална турска фирма, наложила се на световните пазари. От основаването си през 2014 година до днес ONE MORE INTERNATIONAL е символ на високо качество. Продуктите на фирмата са добре познати на потребителите в над 150 държави на петте континента. ONE MORE има над 98% доволни партньори в цял свят, защото успява да подобри здравословното състояние на хора с тежки, и не дотам тежки диагнози.
В спектъра от заболявания, при които здравните пластири имат благотворен ефект върху организма са ракови заболявания, епилепсия, заболявания на костно-ставната система, на вътрешните органи, на нервната система, автоимунни заболявания и други.
Запознайте се отблизо с десетте иновативни продукта на фирма ONE MORE и инвестирайте в здраве, повишен тонус и самочувствие.
Екипът на „Лунно Сияние – ONE MORE” Ви очаква на 25 юни (събота) от 19 часа на площада пред Драматично-куклен театър “Васил Друмев”.

За повече информация:
Айнур Идрис – основател на Екип Лунно Сияние – „One More“
Мобилен телефон: 0892 773 860
Е-mail: aynur_peri@abv.bg
Фейсбук група: https://www.facebook.com/groups/390488779671546

Платена публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.