Хванаха двама пияни и двама дрогирани зад волана - Телевизия Шумен

Двама неправоспособни водачи са засечени да шофират след употреба на алкохол, други двама водачи – след употреба на наркотични вещества. Това съобщиха от полицията в Шумен.

Около 23:35 часа на 14 септември ул. “Септемврийско въстание“ във Върбица полицейски екип спрял за проверка водач на лека кола с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 29-годишен мъж от село Конево. Водачът е изпробван с дръг чек, който отчел положителна на амфетамин и метамфетамин проба. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. По случая е образувано досъдебно производство.

20-годишен мъж от село Стоян Михайловски е установен да управлява след употреба на амфетамин, допълниха от полицията. Проверката била извършена около 23:50 часа на ул. „Цар Освободител“ в Нови пазар. Мъжът управлявал лек автомобил с шуменска регистрация. Изпробван бил с дръг чек. Отчетена била положителна на амфетамин проба. Не е дал кръв за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар.

Около 04:10 часа на 15 септември на ул. “Септемврийско въстание“ във Върбица била извършена проверка на водач на лек автомобил с шуменска регистрация. Зад волана бил 18-годишен жител на Нова бяла река. Не представил книжка, оказало се, че е неправоспособен. Лъхал на алкохол. Изпробван бил с техническо средство, отчетени били 1,29 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ, след което бил задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. За извършено престъпление е образувано досъдебно производство.

В 00:05 часа на 15 септември в село Браничево полицейски екип спрял за проверка водач на лека кола със софийска регистрация. Автомобилът бил управляван от 30-годишен мъж от дуловското село Руйно. Бил неправоспособен. Тестван бил с дрегер, отчетени са 1,33 промила алкохол в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново. За извършено престъпление е образувано бързо производство.

Около 15 часа вчера в село Ивански била извършена проверка на водач на мотопед. 16-годишният водач не представил документи на превозното средство. Установено било, че не е регистрирано по надлежния ред. За извършено престъпление е образувано бързо производство, казаха още от полицията.

Двама пияни водачи хванаха за денонощие

Почерпена, дрогирана и без книжка катастрофира на бензиностанция

Пияна и дрогирана помете паркирани автомобили

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.