Бизнес форум "Бавария-България" в Шумен - Телевизия Шумен
Шумен ще бъде домакин на бизнес форум „Бавария-България"

Шумен ще бъде домакин на двустранен бизнес форум. Информационният форум „Бавария – България: бизнес възможности и перспективи“ ще се проведе на 28 юни (вторник) от 17.00 часа в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ (фоайе – 2 етаж). Това съобщиха от пресцентъра на общинската администрация.
Събитието се организира от Община Шумен и Представителството на Бавария в България към Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Във форума ще вземат участие кметът Любомир Христов и представители на общинската администрация. Специален гост ще бъде г-н Армин Швимбек. Той е директор на дирекция „Европа и панаирно дело“ в Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката. Той, заедно с д-р Митко Василев, представител на Бавария в България и главен управител на ГБИТК, ще запознаят присъстващите с възможностите за осъществяване и задълбочаване на бизнес контактите между Бавария и България.
След презентациите ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени и въпроси, свързани със създаването на полезни делови контакти между местните предприемачи и баварския бизнес. Гостите ще посетят Индустриалния парк в Шумен.

Иновации, бизнес, наука и образование на технологичното събитие BEST ’2021

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *