33 точки в дневния ред на сесията - Телевизия Шумен

Цените за ползване на Летния театър влизат в дневният ред на предстоящото редовно заседание на Общинския съвет в Шумен. Най-ниската цена за наемане ще бъде 1 020 лева.
“С решение Общинският съвет е предоставил за управление Летния театър на Общинското предприятие “Туризъм, публични прояви и атракции”. Внесена е докладна записка от директора на общинското предприятие, като предоставя като приложение в докладната записка цените за предоставяните услуги по отношение използване на обектите в Летния театър”, каза на заседанието на Консултативния съвет председателят на Общински съвет Шумен Ася Аспарухова.


Общинските съветници ще гласуват и затварянето на два от филиалите на Детска градина “Светулка”.
“Това е по отношение на филиалите, които са разположени в апартаменти, общинска собственост, предоставени за ползване на детската градина на ул. “Генерал Драгомиров”. В докладната записка на директорката е посочено, че градината разполага с два основни корпуса, които използват и тези допълнителни два филиала. През последните 5 години не се използват и нямат необходимост”, поясни във връзка с докладната записка Ася Аспарухова.
На предстоящото заседание на 28 септември предстои да бъдат избрани временно изпълняващ длъжността кмет на 12 села, съгласно Изборния кодекс, във връзка с предстоящите местни избори.

Гласуват бюджета на Шумен на извънредна сесия на 11 септември

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *