367 творби участват в конкурса за детска рисунка - Телевизия Шумен

Деца и ученици от детски градини, училища и школи по изобразително изкуство от Шумен, Сливен, Казанлък, Търговище, Попово, Нови пазар, Каспичан, Каолиново, Провадия и други градове и населени места в страната се включиха в обявения от Община Шумен конкурс за рисунка, посветена на Коледа и Нова година.
Жури с председател проф. д-р Ростислава Тодорова от Шуменския университет оценява рисунките. 30 от всички получени творби вече са селектирани и са публикувани на Фейсбук страницата на Община Шумен. Най-добрите от тях ще бъдат отличени от журито с първа, втора и трета награда в трите възрастови групи: първа група – 5-6 годишни деца; втора група – от І до ІV клас; трета група – от V до VІІІ клас. От днес, 9 декември, до 12.00 часа на 15 декември ще се проведе онлайн гласуване във Фейсбук и за наградата на публиката.
От отличените рисунки в трите възрастови групи и с наградата на публиката ще бъдат изработени електронни поздравителни картички за Коледа и Нова година от името на кмета на община Шумен.

Конкурс за коледна детска рисунка

Богата програма за коледно-новогодишните празници

Шумен грейна в празнични светлини

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *