Благодарствено писмо за полицията в Нови пазар - Телевизия Шумен
Извънгабаритен товар преминава през област Шумен

Благодарствено писмо е получено в РУ- Нови пазар. В него близки на обявеният за издирване Рахим Рахим от село Избул изказват благодарности за усилията и труда на всички служители, които са участвали в издирването на възрастния мъж. Въпреки тъгата и трудните моменти след загубата на 84-годишния мъж роднините му са намерили сили да напишат добри думи за полицейските служители, включени в издирването му.

„ Със сигурност не приемаха това, което вършат просто като работа, те бяха пренебрегнали семействата си, в името на каузата- да стигнат до очакван край. Подозирам, че преживяват не лесно всеки случай, по който работят и остава отпечатък върху тях, но за миг не се поколебаха. Катериха се по възвишения, слизаха в урви с риск за собствения си живот. Проверяваха и най-минималната хипотеза, за да го намерят, работиха безрезервно“, пише до началника на РУ- Нови пазар Севим Юмерова.

Приемаме тежко загубата му, но още по-тежко и мъчително щеше да бъде ако не беше открит, допълва Юмерова. Като граждани сме спокойни, че в МВР работят отговорни и с чувство за дълг хора, на които можем да разчитаме, завършва писмото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *