Борисов с критика към управляващите - Телевизия Шумен

Остра критика към управляващите от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. От Каспичан, където посети новопостроена църква, за която партията направи парично дарение Борисов заяви, че правителството води страната към колапс. Пред храма, бившият премиер бе посрещнат от новия областен координатор на ГЕРБ-Шумен Ралица Тодорова и от митрополит Йоан, който му показа църквата и благодари за направеното дарение. Строежът на новия православен храм в Каспичан стартира през 2004 г., а сега надеждите на митрополията са до края на годината да има официално откриване. Пред журналисти Бойко Борисов взе отношение по темата за цената на тока, заявявайки, че това ще е  колапс за икономиката.

„Промяната ви доведе катастрофа. Снощи цената беше 700 – 800 лева, днес ще е абсолютен рекорд 1 200 лева за мегават часа. При лошия модел Борисов – 80 лева! Честито за промяната на всички българи, не че ме радва – страдам, защото това е абсолютен колапс за икономика и бизнес.“, заяви Борисов.

По думите на Борисов ново правителство сега ще е идеалния вариант за ГЕРБ, но пагубен за държавата.

„За нас правителство е идеалния вариант, но ПП-та знаят, че това ще ги съсипе и сега ще видите как ще ги изиграят да им изберат Рашков, за да могат да ги докопат, да ги държат мирни и ще отидат на избори, защото днес имат шанс да са близо до нас. За ГЕРБ това е идеалния вариант, за държавата това е банкрут.“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

Бившият премиер каза още, че за да се поправи стореното от сегашното правителство ще е нужна много работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.