Гасиха пожар в къща в кв. Дивдядово - Телевизия Шумен
Пожари вдигнаха на крак огнеборци

Пожар в къща в кв. Дивдядово в пламнал през вчерашния ден. Сигналът е дошъл в 02:28 часа, съобщиха от полицията. Към ул. „Иван К. Ивански“ е изпратен противопожарен екип. Огнеборците заварили да гори цялото вътрешно пространство в имота. Пламъците са погасени от три екипа с помощта на 4 тона вода. Унищожено е домашно имущество, опушени са около 250 кв. м. стени. Спасени от опожаряване са два съседни имота. Причините за възникването на пожара са в процес на изясняване.

На още един сигнал са реагирали от пожарната. В 22:04 часа е съобщено за пожар в контейнер за смет на ул. “Мадарски конник“ в село Мадара. Към адреса бил насочен екип. На място е установено, че гори контейнер за смет на пътното платно. Пламъците, тръгнали след небрежност при боравене с открит огън, са погасени с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални загуби.

Погасени са още три пожара в отпадъци в кв. Кирково на Велики Преслав, в комин на къща на ул. “Стефан Караджа“ във Велики Преслав и в отпадъци в село Климент. Трите произшествия са без нанесени материални щети. За гасенето им са ползвани общо 2 тона вода.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *