Дванадесет служители на НАП в Шумен са отличeни - Телевизия Шумен

Дванадесет са служителите на НАП в Шумен са отличени с поздравителни адреси от изпълнителния директор Румен Спецов за 30 години работа в данъчната администрация.
В цялата страна в момента в НАП работят 400 служители с непрекъснат трудов стаж от 30 години. Техният юбилей съвпада с този на данъчната администрация, която е обособена като самостоятелна структура с Постановление на Министерски съвет също преди 30 години на 11-ти октомври 1991г. През годините приходната администрация претърпява редица реорганизации на структури и процеси, за да се превърне от институция, която се свързва не само с налагането на санкции, но преди всичко, че е лоялен партньор на гражданите и бизнеса, като улеснява доброволното изпълнение на техните данъчно-осигурителни задължения и събира приходи в хазната. Днес НАП има своето заслужено място сред администрациите с най-голямо доверие в обществото. Служителите й защитават не само интересите на фиска, но и тези на гражданите. Със своите 150 електронни услуги, разработени в улеснение и полза на гражданите и бизнеса, НАП е лидер измежду държавните институции, поели пътя на модерна, бърза и съвременна комуникация с клиентите.
Сред отличените служители в Шумен, които вече 30 години с опит, знания и умения, с търпение и трудолюбие, с всеотдайност и честност, лоялност, професионализъм и уважение към професията си допринасят за ефективната дейност на Агенцията са експерти и инспектори в обслужването на клиенти, в контролната дейност, събиране на вземания, юристи и специалисти в приемането и архивирането на документи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *