Какво крие датата 22.11.22 - Телевизия Шумен
22 11 22

22 ноември тази година грабва интереса с подредбата на цифрите. Две двойки последвани от две единици и следвани отново от две двойки. Нарича се палиндром, т.е. чете се еднакво във всяка посока. Много често суеверните сред нас го свързват с предстоящо вълшебство.
22 ноември е 326-тият ден от годината, но привлича вниманието с комбинацията си от числа, която се среща рядко. 22 11 22. Суеверните от нас вярват във фаталността на такива съчетанието.
За други чудото вече се е случило и днешната палиндромна дата само го затвърждава.
За Емилия и Диян Младенови денят е специален. Двамата сключиха граждански брак в информационния център на общината.
Не са избирали специално рядкото цифрово съчетание на календара  за свой ден.
„Като цяло вчера като погледнах съвпаденията си викам: има нещо, ама не можах да разбера какво е точно. Иначе като цяло, мисля, че ще върви на добре. Защото дата е такава една 22, 1-ти месец  22-ра година, 11 часа“, каза Емилия Младенова.
Според нумерологията цифрите от датата днес дават възможност за връзка с Енергиен портал с възможност за помощ от Вселената. В такъв ден могат да се сбъднат и конкретни желания.
„Деня е важен, човек да се обърне към себе си, да може да намери връзка с Вселената и да реализира желанията си чрез творчество, разширяване, уголемяване и т.н. Ритуалът, който искам да предложа на вашите зрители е много елементарен, много лесен. На бял лист хартия си написвате 22 желания“, разказа Елисавета Александрова – Зангелми, нумеролог. Хартията изгаряме със запалена свещ и пепелта поръсваме сред природата. Задължителна е и молитвата след ритуала.

Седем сватби в Шумен на 22 02 2022

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *