Кметът на Шумен поздрави кикбоксьорите - Телевизия Шумен

Кметът на Шумен Любомир Христов поздрави кикбоксьорите от клуб „Шуменска крепост“ за силното представяне по време на държавното първенство, на което те бяха домакини и заслужиха отборната титла.
„От мое име, от името на шуменската общественост да ви благодаря. Вие за пореден път доказахте, че спортният клуб „Шуменска крепост“ е непревземаем, спортният клуб „Шуменска крепост“ от 45 клуба спечели шампионска титла, 24 медала, от които 14 златни, 4 сребърни и 6 бронзови, един резултат, постигнат с много труд от ваша страна, за което ви благодаря“, каза Любомир Христов.
Бойците от клуба също изказаха благодарност за подкрепата, която община Шумен оказва на „Шуменска крепост“, за да могат младите таланти да продължат развитието си като успешни спортисти.
„В голяма част успехите са и ваши, с общи усилия, с общия труд просто крепостта „Шуменска крепост“ е непревземаема към момента и ще се мъчим и за напред да не се превземе и още веднъж благодаря от името на целия екип на „Шуменска крепост“, от всички състезатели на „Шуменска крепост“, благодаря аз подкрепата през годините“, каза Галин Методиев – треньор СК „Шуменска крепост“.
Кметът обеща на спортистите, администрацията да им осигури екипировка и оборудване, като награда за отличното представяне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.