Мобилни полицейски екипи в селата - Телевизия Шумен

Срещи с кметове на две населени места проведоха мобилни полицейски екипи от областната дирекция на полицията в Шумен. Инспектори от криминална, охранителна и икономическа полиция посетиха селата Сини вир и Омарчево, за да установят дали има нерешени проблеми, поставени на вниманието на полицейските служители.

Техническият сътрудник на село Сини вир съобщи, че до скоро в селото е имало кръстовище, на което липсвали пътни знаци, но участъкът е обезопасен, поставени са знаци и няма проблем за преминаващите водачи на автомобили. В селото нямат нарушения на обществения ред и не са подадени сигнали за извършени престъпления. В село Омарчево кметския наместник съобщи, че нямат нерешени проблеми в селото, и няма нарушения.

В двете села информираха, че се провеждат регулярни беседи със самотно живущите хора с оглед предпазването им от приходящи непознати, които биха могли да извършват различни измами. Кметовете информираха, че кварталните полицаи посещават селата по утвърден график, имат постоянна телефона връзка с тях, и при необходимост реагират веднага.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *