Наградиха директорa на шуменската полиция - Телевизия Шумен

Наградиха директорa на шуменската полиция ст. комисар Георги Гендов. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, ст. комисар Георги Гендов получи отличие „Почетен знак“ на МВР- III степен. Наградата е за постигнати трайни резултати и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения. За съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи са наградени двама служители на областната дирекция с „Обявяване на благодарност“ с парична награда“

Със заповед на главния секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров с „Обявяване на благодарност“ за професионалния празник на вътрешното ведомство са наградени четирима служители, присъдена е и индивидуална парична награда на служител на ОДМВР- Шумен. За образцово изпълнение на служебните си задължения със заповед на административния секретар на МВР са наградени двама служители.

Във връзка с професионалния празник на служителите на МВР директорът на полицията в Шумен е наградил с „Писмена похвала“ 97 служители. Сред наградените са полицаи от криминална и икономическа полиция, охранителна полиция и разследващи полицаи.

Със заповед на заместник-директора за постигнати високи резултати са наградени 7 служители от сектори „Противодействие на криминалната престъпност“, „Противодействие на икономическата престъпност“ и „Научно-техническа лаборатория“. Началниците на районните управления във Велики Преслав и Нови пазар са отличили и са наградили с „Писмена похвала“ съответно 8 и 14 полицейски служители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *