Ограничения на движението в централната част на града - Телевизия Шумен

Във връзка с военния ритуал за Архангелова задушница, който ще се проведе на площад „Кристал“ пред Паметника на загиналите във войните шуменци, на 5 ноември, събота, се въвеждат временни промени в движението в централната част на града.

От 9.00 до 11.00 часа на 5 ноември, събота, се затварят за движение на моторни превозни средства ул. „Климент Охридски“ в участъка от кръстовището с ул. „Цар Иван Александър“ и ул. „Панайот Волов“ също в участъка от кръстовището с ул. „Цар Иван Александър“.

За същия период от време, от 9.00 до 11.00 часа в съботния ден, паркингът на площад „Кристал“ трябва да бъде освободен от автомобили.

В 9.30 часа временно ще бъде спряно движението и по бул. „Славянски“ от ул. „Карел Шкорпил“ до пл. „Кристал“ – за около 15 минути, докато военнослужещите се придвижат за участие във военния ритуал. След приключването му същият участък ще бъде за кратко време затворен /отново за около 15 мин./, за да се осигури възможност за връщане на военнослужещите обратно във военния факултет.

Временните промени в организацията на движение ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *