Поздравление от Ася Аспарухова - Телевизия Шумен

Днес е празникът на нашия град! Днес Шумен има нужда от знанията, опита, мъдростта и енергията на всички, които са готови да участват в развитието на града ни. Нека с разбирателство, взаимна подкрепа и единство да продължаваме  да вървим напред, за да постигнем нашите цели – да направим Шумен по-добро място за живот, да създадем условия за икономически и социален просперитет. Нека с годините се трупат поводи за гордост, за радост и моменти на истинско удовлетворение. Дългът ни е да запазим наследеното, което имаме, да множим направеното в днешно време и да предадем на поколенията след нас духа и традициите на нашия град! Най – голямата ценност на един град са неговите хора – тези, които работят за общността си – творят, възпитават, лекуват, вдъхновяват. Тези, които с общи усилия, ум, дух, сърце и талант ще превърнат Шумен в града, който искат да оставят на децата си. Защото бъдещето зависи от личния принос на всеки, от неговата гражданска ангажираност и от желанието да продължим да работим за родния си град. Само с общи усилия, със сърце за Шумен, можем да постигнем всичко, което искаме!

Днешният ден е повод да изявим най-доброто, най-светлото от себе си, да отворим сърцата си за позитивното. Затова нека бъдем настойчиви и обединени в идеите си, мъдри и последователни в решенията си, защото ние изграждаме града, а той изгражда нас!

На Вас и на Вашите семейства, на всички наши съграждани  пожелавам здраве, мъдрост и вяра във всичко, към което се стремите!

Ася Аспарухова,

председател на Общински съвет – Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.