„Близнаци“ (Близнаци) и „Червена звезда“ (Дренци) не можаха да се победят - Телевизия Шумен

Футболният двубой от IX-тия кръг на Южна „А“ регионална група между „Близнаци 2022“ (Близнаци) и „Червена звезда“ (Дренци) събра на стадиона в Хитрино стотици любители – не само на двата футболни клубове и отбори, но и привърженици, дошли на традиционният за неделя пазар в Хитрино. Това даде импулси на спортистите от двата отбора да се представят добре на футболният терен. Въпреки непрестанните атаки, ту към едната врата, ту към другата, гол така и не падна до края на първото полувреме.
Втората част отново премина доста интересно. Първоначалният натиск на символичните домакини от „Близнаци 2022“ (Близнаци) също не даде резултат. Последваха атаки на гостите, но вратарят и защитата на Близнаци бяха на висота. Така след 90-минутна игра двата отбора си поделиха по една точка от двубоя. „Близнаци 2022“ в крайното есенно класиране остана на трето място с 16 точки, докато „Червена звезда“ (Дренци) е едно място по-надолу с 13 точки.
В останалите двубои лидерът „Златен век“ (Велики Преслав) спечели гостуването на „Ботев“ (Каменяк) с 3:1. Със същият резултат „Хитрино“ надделя у дома над „Тошев“ (Правенци). „Заря“ (Звегор) и „Велики Преслав“ не можаха да се победят и двубоят завърши 1:1. Гостите от старопрестолната столица поведоха в резултата, но през втората част домакините успяха да изравнят.
„Балкан“ (Средня) победи „Спортист“ (Троица) с 2:0, с головете на Мюмюн Мюмюн и Тефик Илхан. Головете паднаха в последните минути на двубоя. Малко преди това в 80-та минута състезателят на „Балкан“ (Средня) Кабил Ибрямов получи тежка контузия – счупи си ръка в единоборство.
Ето всички резултати и класирането в групата:

Текст и снимка: Салим Салих

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *