„Ботев“ (Нови пазар) с втора загуба в контролата във Варна - Телевизия Шумен

Футболистите на „Ботев“ (Нови пазар) изиграха втора контрола в пред сезонната си подготовка за пролетният дял в Североизточна Трета лига. Новопазарци гостуваха на втория отбор на „Спартак 1918“ (Варна) и загубиха с 4:1. Контролата се игра в СК „Локомотив“ в морската ни столица и бе една от ползотворните проверки и за двата тима. Ръководствата и треньорите на футболните клубове използваха всички налични футболисти, за да видят моментното им състояние. Гол за „Ботев“ (Нови пазар) отбеляза още в първата част Едвин Исмаил. За домакините точни бяха Даниел Халачев, Светослав Николов, Баръш Николаев и Александър Александров.
През седмицата към отбора се присъединиха Николай Николов и Иван Цонев – играли през есента в отбора на „Волов“ (Шумен). Голмайсторът и таран на отбора Петър Петров явно ще пропусне доста мачове през пролетта, след като на първата тренировка получи контузия и не можа да продължи. Впоследствие стана ясно, че Петър Петров е със скъсани менискус и връзки в коляното. Това е вторият футболист от основното ядро на тима, който отпада от състава. Капитанът Йордан Миленов e аут поне за следващите три месеца. Лидерът на тима се възстановява след операция, вследствие на счупен глезен и скъсани връзки.
Следващата контрола на „Ботев“ (Нови пазар) е на 5 февруари (неделя) от 14:00 часа с „Енев-Дибич“(Шумен). Срещата ще се играе на стадиона в село Браничево.

Текст и снимка: Салим Салих

„Ботев“ (Нови пазар) загуби първата контрола от „Етър“ U-17 (В. Търново)

„Ботев“ (Нови пазар) започна подготовка за пролетния сезон

„Ботев“ (Нови пазар) допусна загуба у дома

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *