„Волов“ (Шумен) започна със загуба контролите за новото футболно първенство - Телевизия Шумен
„Волов“ (Шумен) започна със загуба контролите за новото футболно първенство

„Волов“(Шумен) започна със загуба контролите за новото футболно първенство в Североизточната Трета лига – сезон 2022/2023. Първоначално контролата щеше да бъде с имащия мерак да се състезава в по-горна група тим на „Дулово 2006“, но явно мераците са едно, а реалностите други. Преди седмица ръководството на „Дулово 2006“ се отказа от участие в Североизточна Трета лига, та се наложи за съперник да се избере друг новак в групата „Локомотив“(Русе).

В първата част на контролата двата отбора – с доста млади футболисти не можаха да превземат вратите след общо взето равностойна игра.

През втората част отново играта отново беше равностойна, като в края на мача гостите бяха малко по-активни. В 84-та мин. Бисер Георгиев се възползва от грешка в защитата на домакините и вкара топката в мрежата на Орхан Осман. Две-три минути след това ново привлеченият Юнуз Юнуз майсторски се освободи от защитата на „Локомитив“(Русе) и заби топката в мрежата на Александър Ангелов. „Железничарите“ от Русе се добраха до победния гол минута преди края на мача. Отново Бисер Георгиев след ъглов удар заби топката в мрежата на „жълто-сините“ домакини от Шумен. За друго в това топло време нямаше вече време.

Текст: Салим Салих

Архивна снимка на „Волов“ (Шумен) с „Локомотив“ (Русе)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.