Рефери от Добрич и Варна ще ръководят мачовете на „Волов“ (Шумен) и „Ботев“ (Нови пазар) - Телевизия Шумен
Рефери от Добрич и Варна ще ръководят мачовете на „Волов“ (Шумен) и „Ботев“ (Нови пазар)

Зоналният съвет на Българския футболен съюз във Варна съобщи съдийските бригади, които ще ръководят мачовете от поредния Х-ти кръг от футболното първенство в Трета лига – Североизточна аматьорска група. В Шумен на 23 октомври (събота) от 15:00 часа на градския стадион „Панайот Волов“ двубоят на „Волов“ с „Лудогорец 1945“ III (Разград) е поверен на добричка бригада начело с младия рефер Иван Иванов – бивш футболист на „Добруджа“ (Добрич). Ще му помагат Калин Киров и Георги Димов. Четвърти рефер ще е Надежда Белчева, делегат – Пламен Хаджийски – секретар на ЗС на БФС-Варна.

В Нови пазар двубоят също е доста интересен. Той също е на 23 октомври (събота) от 15:00 часа и ще се ръководи от варненска бригада начело с Радостин Шиков с помощници: Никола Дачев и Радослав Георгиев. Четвърти рефер ще е Деян Павлов от Търговище, делегат Петко Петков – също от Търговище.

Шуменските рефери също получиха наряд в този кръг. Топ-реферът Красимир Кръстев ще ръководи на 24 октомври (неделя) от 15:00 часа дерби мача на кръга „Черноломец 1919“ (Попово) и „Дунав“ (Русе). Ще му помагат варненците Христо Хаджийски и Мирослав Симеонов. Друга шуменска бригада, начело с Емил Димитров и асистенти: Йордан Митев и Ясен Яворов, 4-ти: Веселин Гацев и делегат Динчер Къров (Разград), ще ръководи мача на „Светкавица“ (Търговище) със „Спартак 1918“ II (Варна). Мачът е на 24 октомври (неделя) от 15:00 часа на стадион „Димитър Бурков“.

Текст и снимка: Салим Салих

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *