Рефери от Добрич ще ръководят мача „Ботев“ (Нови пазар) – Локомотив (Русе) - Телевизия Шумен

Съдийска бригада от Добрич ще ръководят футболната среща от VIII-ми кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група между отборите на „Ботев“ (Нови пазар) и „Локомотив“ (Русе). Двубоят ще се играе на градския стадион в Нови пазар на 9.10.2021 г. (събота) от 16,00 часа. Главен съдия ще е Росен Минев с асистенти: Валентин Атанасов и Георги Димов. 4-ти рефер ще е Илиян Илиев (Варна), Делегат: Милен Станев също от Варна.

Съдийска бригада от Шумен ще ръководи дерби мача „Светкавица“ (Търговище) – „Дунав“ (Русе). Двубоят ще е на 9.10.2021 г. (събота) от 16,00 часа на стадион „Димитър Бурков“ – Търговище. Главен съдия ще е Веселин Гацев с асистенти: Богдан Веселинов и Цветан Иванов. 4-ти рефер ще е Кристиян Тодоров (Варна), Делегат: Атанас Атанасов (Варна).

Друг рефер от Шумен Венцислав Великов също получи наряд в VIII-ми кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Мача също е на 9.10.2021 г. (събота) от 16,00 часа и ще е между „Спортист 2011“ (Генерал Тошево) и „Рилци“ (кв.Рилци, Добрич). На младия шуменски рефер ще му помагат Владимир Йорданов (Варна) и Георги Николов (Варна), 4-ти рефер ще е Емил Димитров (Шумен), Делегат: Димитър Костадинов (Добрич).

Текст и снимка: Салим Салих

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *