Турнира по футбол на малки врати в Хитрино тази седмица ще излъчи победителите - Телевизия Шумен

В продължение на една седмица в Хитрино през вечер се проведоха традиционните футболни срещи на малки врати, организирани от Община Хитрино с награди осигурени от фирма със сериозни намерения да инвестира в общините Хитрино и Венец. В група „А“ първото място спечели отборът на село Черна следван от тима на село Хитрино, на последно място остана отбора на село Каменяк.

В група „Б“ тима на село Близнаци спечели първото място след изпълнение на дузпи срещу отбора на село Трем, който се класира на втора място, трети остана тима на село Тимарево без спечелена точка.

Тази вечер (понеделник 16.05.2022 г. са полуфиналните срещи. Програмата предвижда като първи мач село Черна срещу отбора на село Трем. След тях е другата полуфинална среща между отборите на село Близнаци и Хитрино.

Победителите играят финал на 19.05.2022 г. от 18,15 часа, победените играят също на 19.05.2022 г. от 17,00 часа за 3-4 място.

Спонсорите на турнира предвиждат следните награди за победителите:

1 място – 500 лв.,  за 2 място наградата е 400 лв. третият отбор ще получи – 300 лв. за четвъртия отбер е предвидена награда от 200 лв. Има и индивидуални награди: за голмайстора, най-добрия вратар, най-полезният футболист и за отбор феърплей.

Наградите се очаква да връчи лично кмета на община Хитрино г-н Нуридин Исмаил.

Текст и снимка: Салим Салих

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.