ФК “Борци“ (Борци) - наказан с лишаване от домакинство - Телевизия Шумен

Дисциплинарната комисия при Областния съвет на БФС-Шумен на свое редовно заседание на 10 ноември 2022 г. разгледа провиненията на футболистите от трите регионални групи и наложи следните наказания:
ФК“Борци“ (Борци) се лишава от домакинство за една среща по доклад на длъжностните лица за нарушения на Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2022/2023 за допуснати безредици по време и след завършването на двубоя от IX-тия кръг на Северна „А“ Регионална група „Шумен“, игран на 6 ноември 2022 г. между ФК “Борци“ и ФК “Мълния“ (Климент), завършил при резултат 2:2.
ОС на БФС-Шумен призовава ръководителите на отборите и състезателите за феърплей игра в оставащите два кръга до края на есенния дял от първенствата в Шуменска област. За всички нарушения на отборите на Наредбата на първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС – дисциплинарната комисия в Шумен ще бъде безкомпромисна в налагането на съответните наказания, допуснати от състезателите по време на двубоите и след завършването им.

Текст: Салим Салих

ФК “Дъбрава“ (Осеновец) – наказан с лишаване от домакинство

Наказания за провинили се футболисти

Футболисти с наказания

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *