Футболистите на “Смядово“ с пета победа в Централна група - Телевизия Шумен

Футболистите на „Смядово“ постигнаха пета победа от началото на първенството в Централна „А“ регионална група „Шумен“ в отложен от първия кръг двубой с „Ендже“ (Царев брод). Първото полувреме гол не беше отбелязан, въпреки многото изгодни положения и пред двете врати. Домакините могат да съжаляват на многото пропуски, а веднъж и гредата помогна на гостите за нулевото равенство в края на полувремето.
Второто полувреме започна с ранен гол във вратата на „Ендже“ (Царев брод). Негов автор стана Тодор Жечев още в 47-та минута – 0:1. Това вдигна самочувствието на футболистите от Смядово и те се настаниха трайно в игралното поле на домакините. В средата на втората част “Смядово“ успя да вкара нов гол във вратата на Антони Георгиев. Негов автор отново беше Тодор Жечев. В тези минути пропуски направиха Георги Сираков и Валентин Димитров. Няколко минути преди края на мача влезлият като резерва Валентин Вълчев оформи крайното 0:3. Победата прати тима на „Смядово“ на четвърта позиция в класирането със спечелените 15 точки.
В друг отложен мач “Устрем“ (Трем) победи у дома гостите от „Върбица“ с 4:1. Другата седмица остава да се изиграят отложените срещи между: „Смядово“ (Смядово) – „Шумен 2007“ (Шумен) и „Върбица“ (Върбица) – „Ендже“ (Царев брод).

Текст и снимка: Салим Салих

„Ботев“ (Каменяк) победи „Смядово“ в междинния кръг през седмицата

„Смядово“ с категорична победа в село Звегор

Първа победа у дома на „Ендже“ (Царев брод)

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *