Надежда Йорданова след посещението си в Шумен: България има нужда от ефективно управление и работещ парламент - Телевизия Шумен

Кандидатът за народен представител от „Демократична България“ Надежда Йорданова посети Шумен по покана на водача на листата в града Александър Симидчиев. Там двамата се срещнаха със симпатизанти и оказаха своята подкрепа за кандидатите на обединението в 30-и МИР.

„Имаме нужда от ефективно управление и работещ парламент. Подкрепата за “Демократична България” е устойчива. Хората ясно разбират нашите послания и защо те са важни за бъдещето на страната”, това заяви бившият правосъден министър на срещата си с граждани.

В разговор с шуменци Йорданова подчерта, че ще работи върху разширяването на безплатната правна помощ  – казус върху който тя акцентира от 47-о Народно събрание.

По време на обиколката из града Надежда Йорданова и Александър Симидчиев успяха да се срещнат и с действащия адвокат и дългогодишен председател на Районната избирателна комисия в Шумен – адвокат Валентина Велева. Те коментираха и важността на реформата на прокуратурата, както и належащите промени в антикорупционното законодателство.

Симидчиев и Йорданова обсъдиха и затрудненията около системата за ТЕЛК, която е проблем, както за болните хора така и за самите лекари.

Малко по-рано водачът на листата в Шумен Симидчиев успя да посети и центъра на Нови пазар, където получи подкрепа от местни симпатизанти. Мнозина от тях изтъкнаха основния проблем на града – липсата на работни места. Директорът на местното училище пък сподели, че сериозен проблем на учениците й е липсата на физкултурен салон.

Д-р Симидчиев увери, че “Демократична България” е разработила много смела програма за развитието на инфраструктурата за училищния спорт и масовия спорт в малките градове – предвидено е изграждането на физкултурни салони за всяко училище и на басейни във всеки град с над 10 000 жители.

“Политиците трябва да покажат отговорност и с разум да съставят стабилно правителство. “Демократична България” показа, че може да даде стабилност”, заяви д-р Симидчиев в Шумен и призова хората да бъдат активни и да гласуват, за да има стабилно управление страната.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *